Verhoor

Seizoen 5, de beste aflevering is?

View Results

Laden ... Laden ...

FMTube

Seizoen 8

Goed nieuws!! De voorbereidingen voor Seizoen 8 gaan a.s maandag beginnen! Victor meldde vanochtend via Twitter het volgende:

Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen, en al het andere laatste nieuws rond Flikken Maastricht, check dan ook regelmatig ons forum: www.flikkenmaastricht.info/forum of volg ons op Twitter via www.twitter.com/FlikkenForum

41 comments to Seizoen 8

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="comment-197">
  Anne

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  Sommige dingen zijn zo leuk om te doen dat het bijna op een verslaving lijkt…
  Helemaal weg van Flikken Maastricht. Eerst alle afleveringen op tv gezien en nu steeds meerdere afleveringen op DVD aan het kijken… Heerlijk genieten met Eva en Floris.
  Kom maar snel met de nieuwe seizoenen!!!

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="comment-210">
  Janine

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  heey
  effe een vraagje
  weten jullie wanneer je je kunt opgeven
  om te figureren in seizoen 8 in flikken maastricht
  ik kan op heel internet niets vinden
  of wanneer de opnamens beginnen
  want vorige keer was ik namelijk te laat met opgeven voor te figureren
  alvast bedankt,

  groetjes Janine.

  • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

   Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

   Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

   Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
   class="comment byuser comment-author-maxime bypostauthor even depth-2 clearfix" id="comment-213">

   Like? Thumb up 0 Thumb down 0

   Hoi Janine,

   Op dit moment kun je jezelf nog niet opgeven.
   Rond mei zullen de opnames weer starten, dus rond maart/april zal er weer een oproep komen.
   Wanneer dit het geval is zullen wij dit op onze social media plaatsen.
   Zowel op de site als op twitter en facebook!

   Mvg flikkenmaastricht.info

  • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

   Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

   Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

   Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
   class="comment odd alt depth-2 clearfix" id="comment-258">
   nina

   Like? Thumb up 0 Thumb down 0

   de opnames beginnen 26 mei weer

   ik wil ook heeeel graag figureren :))))

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="comment-212">

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  dat is zo cool dat het zo lang door gaat ?
  dat ze zoveel bedenken met die lijnen
  nog meer met eva en wolfs
  dankje wel allemaal dat jullie dat voor alle fans willen bedenken

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="comment-215">
  Janine

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  hoi Maxime bedankt voor uw antwoord.
  flikken is top!!!
  groetjes Janine.

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="comment-223">
  Mhw slangen

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  Deze serie is erg leuk,
  en spannend.

  M.v.g

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="comment-225">
  fin

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  hoi doeii bedankt xxxxxxx

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="comment-237">
  Nicky en Robin

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  hey, kunnen kinderen zich ook opgeven??? (voor het figureren) ik zelf Nicky heb 1 jaar musical gedaan en 2 jaar theater dus dat zou me echt leuk lijken!!!

  • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

   Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

   Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

   Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
   class="comment byuser comment-author-maxime bypostauthor odd alt depth-2 clearfix" id="comment-238">

   Like? Thumb up 0 Thumb down 0

   Ze zoeken mensen van jong tot oud, dus iedereen kan zich opgeven!
   Binnenkort zullen we op de site vermelden hoe je jezelf kunt opgeven 🙂

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment even thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="comment-245">
  Jada

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  Weten jullie wanneer seizoen 8 af is gelopen?
  Sommige mensen vertelden mij dat het na 10 afleveringen al stopt!

  Groetjes jada

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment odd alt thread-even depth-1 clearfix" id="comment-248">
  MMF

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  is Angela Schijf in seizoen 8 niet meer te zien? hoorde iets over dat ze zou stoppen met Flikken Maastricht

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment even thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="comment-249">
  liselotte

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  hee is er al meer bekend over het figureren?

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment odd alt thread-even depth-1 clearfix" id="comment-250">
  melissa

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  kan je meerdere mensen opgeven of moet iedereen zich appart opgeven. want mijn vriendin en ik zoudenn dit heel graag willen. als mooie afsluiter van ons school jaar en examen.

  met vriendelijke groeten,

  Melissa van der Galiën

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment even thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="comment-251">
  liselotte

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  hee, is er al meer duidelijkheid over of je je al kan opgeven en waar?

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment odd alt thread-even depth-1 clearfix" id="comment-252">
  felicia

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  waar kan ik me opgeven?

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment even thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="comment-254">

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  heeey ik vind het echt zo’n leuke serie en ik geloof niet dat eva daan heeft vermoord. ik hoop echt dat het nog veel langer door gaat 🙂

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment odd alt thread-even depth-1 clearfix" id="comment-255">
  Esmee

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  hoi,

  ik wil echt super graag een keer een gastrol in flikken Maastricht willen hebben
  ik ben 14 jaar en zit 2 jaar op het jeugdtheaterhuis. willen jullie het laten weten als jullie iemand van deze leeftijd zoeken.
  als jullie meer willen weten kan dat via m`n facebook pagina.
  http://www.facebook.com/esmee.degroot.96

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment even thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="comment-257">
  stijn

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  hallo,
  kan ik me nu opgeven voor figuratie voor seizoen 8?
  Zoja, hoe?

  mvg

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment odd alt thread-even depth-1 clearfix" id="comment-259">
  anne

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  hoi, ik en een vriendin lijken het heel leuk om te figureren in seizoen 8 want we houden allebei wel van acteren en dit is ons lievelings programma xx

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment even thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="comment-260">
  ik ben gek op flikken maastricht ik kijk ierdere vrijdag naar ik hoop dat seizoen acht ook gaaf gaat worden ik floris wolf eem goeie acteur ik kan niet wachten op seizoen acht

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  Ik vind flikken mastricht helemaal te gek vooral met floris wolfs die vind ik geweldig ik hoop dat seizoen acht ook geweldig wordt ik kan nietbwachten en ik elke vrijdag naar flikkenmaastricht en olda spelbos vind ik grappig leuke lach heeft ze ik ken ze allemaal

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment odd alt thread-even depth-1 clearfix" id="comment-261">
  Janine

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  kun je je al opgeven voor het figureren?

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment even thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="comment-262">
  Dimitri mullenders

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  Hey !
  Effe een vraagje weet iemand toevallig of je je ergens kunt opgeven voor te figureren in seizoen 8 ik kan er nog nergens iets over vinden hoor er graag over alvast bedankt!! Groetjes Dimitri

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment odd alt thread-even depth-1 clearfix" id="comment-266">
  Marieke

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  Wanneer begint ongeveer seizoen 8?
  Super spannend, ik moet verder kijken !!!!

  Gr, Marieke

  • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

   Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

   Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

   Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
   class="comment byuser comment-author-maxime bypostauthor even depth-2 clearfix" id="comment-268">

   Like? Thumb up 0 Thumb down 0

   Hoi Marieke,

   Op 26 mei zullen de opnames in Maastricht weer van start gaan en waarschijnlijk zal het nieuwe seizoen vanaf begin 2014 op tv komen!

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="comment-267">
  ik ben gek op flikken maastricht ik kijk ierdere vrijdag naar ik hoop dat seizoen acht ook gaaf gaat worden ik floris wolf eem goeie acteur ik kan niet wachten op seizoen acht

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  Ik baal hiervan dat het laatste seizoen was flikkenmaastricht fans van flikkenmaastricht er komt snel seizoen acht van flikkenmaastricht

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="comment-271">
  degekste

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  angela schijf en victor reinier hebben voor 3 jaar bij getekend deze maand.
  dus we kunnen nog lang genieten van eva en floris

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="comment-272">
  sebastiano

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  was echt weer leuk seizoen, zoals de rest, kan echt niet stoppen met kijken, heb alles 5 keer gezien ofzo. Blijft gewoon leuk! En echt leuk dat het weer doorgaat! Btw, jullie zijn echt goede acteurs en regisseurs!

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="comment-273">
  Janine

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  als je een mail stuurt naar dat adres sta je dan automatisch ingeschreven ?

  • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

   Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

   Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

   Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
   class="comment byuser comment-author-maxime bypostauthor odd alt depth-2 clearfix" id="comment-275">

   Like? Thumb up 0 Thumb down 0

   Ja! De figuratie coordinator zet je dan in het bestand!
   Als alle info die je hebt gestuurd klopt, anders stuurt ze je een berichtje terug.

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment even thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="comment-280">
  Lisanne

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  hallo,

  ik had even een vraagje. Als je je hebt opgegeven als figurant en je kan komen waar moet je dan heen? En als je naar school krijg je dan vrij of niet?

  Mvg,
  Lisanne

  • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

   Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

   Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

   Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
   class="comment byuser comment-author-maxime bypostauthor odd alt depth-2 clearfix" id="comment-288">

   Like? Thumb up 0 Thumb down 0

   Hallo Lisanne,

   De opnames zijn vrijwel altijd in Maastricht.
   Of jij vrij krijgt is helemaal afhankelijk van je school, dit moet je daar eens navragen!

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="comment-284">
  Janine

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  bedankt!

  • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

   Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

   Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

   Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
   class="comment odd alt depth-2 clearfix" id="comment-341">
   jennefer

   Like? Thumb up 0 Thumb down 0

   waarom bedankt

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment even thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="comment-346">
  nowah

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  Wanneer komt seizoen acht egt op tv

  • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

   Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

   Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

   Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
   class="comment byuser comment-author-maxime bypostauthor odd alt depth-2 clearfix" id="comment-348">

   Like? Thumb up 0 Thumb down 0

   De definitieve datum is nog niet bekend. Het zal rond begin 2014 zijn. De definitieve datum zal hier direct worden geplaatst als wij deze te horen krijgen van de TROS!

   • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

    Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

    Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

    Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
    class="comment even depth-3 clearfix" id="comment-425">
    Wendy

    Like? Thumb up 0 Thumb down 0

    14 maart 2014 zal het nieuwe seizoen weer op de televisie te zien zijn.

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment odd alt thread-even depth-1 clearfix" id="comment-414">

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  Home Bestel nu! De serie
  Personages Afleveringen Acteurs Fans @ set De boeken
  Achter de schermen Leesboeken Schrijvers Multimedia
  Foto’s Avatars Wallpapers MusicVideos FMFM Maastricht
  Het centrum Buiten het centrum Buiten Maastricht/in België Site info
  Links Contact

  Verhoor
  Seizoen 5, de beste aflevering is?

  Begraven (44%, 811 Votes)
  Huwelijk op de Maas (13%, 247 Votes)
  Schuld (13%, 232 Votes)
  Aangereden (12%, 227 Votes)
  Nieuwe Wijn (4%, 70 Votes)
  Verzorgd (4%, 67 Votes)
  Geript (3%, 62 Votes)
  Ontspoord (3%, 48 Votes)
  Wie zaait (2%, 40 Votes)
  Inkom (2%, 36 Votes)
  Total Voters: 1.840

  Loading …
  FMTube
  « 26 september 2012 – Door Eddie Flikken Maastricht komt terug! »
  Seizoen 8

  Goed nieuws!! De voorbereidingen voor Seizoen 8 gaan a.s maandag beginnen! Victor meldde vanochtend via Twitter het volgende:

  Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen, en al het andere laatste nieuws rond Flikken Maastricht, check dan ook regelmatig ons forum: http://www.flikkenmaastricht.info/forum of volg ons op Twitter via http://www.twitter.com/FlikkenForum

  1 november, 2012, at 9:54 pm | Tags: flikken maastricht, Seizoen 8, VictorReinier | Categorie: opnames, serie
  36 comments to Seizoen 8
  Anne
  januari 9th, 2013 at 23:37 · Beantwoord
  Like? 3 2

  Sommige dingen zijn zo leuk om te doen dat het bijna op een verslaving lijkt…
  Helemaal weg van Flikken Maastricht. Eerst alle afleveringen op tv gezien en nu steeds meerdere afleveringen op DVD aan het kijken… Heerlijk genieten met Eva en Floris.
  Kom maar snel met de nieuwe seizoenen!!!
  Janine
  februari 16th, 2013 at 20:06 · Beantwoord
  Like? 2 1

  heey
  effe een vraagje
  weten jullie wanneer je je kunt opgeven
  om te figureren in seizoen 8 in flikken maastricht
  ik kan op heel internet niets vinden
  of wanneer de opnamens beginnen
  want vorige keer was ik namelijk te laat met opgeven voor te figureren
  alvast bedankt,

  groetjes Janine.

  maxime
  februari 17th, 2013 at 21:07 · Beantwoord
  Like? 1 0

  Hoi Janine,

  Op dit moment kun je jezelf nog niet opgeven.
  Rond mei zullen de opnames weer starten, dus rond maart/april zal er weer een oproep komen.
  Wanneer dit het geval is zullen wij dit op onze social media plaatsen.
  Zowel op de site als op twitter en facebook!

  Mvg flikkenmaastricht.info
  nina
  april 22nd, 2013 at 16:29 · Beantwoord
  Like? 2 0

  de opnames beginnen 26 mei weer

  ik wil ook heeeel graag figureren )))
  elfie franz
  februari 17th, 2013 at 17:19 · Beantwoord
  Like? 3 0

  dat is zo cool dat het zo lang door gaat ?
  dat ze zoveel bedenken met die lijnen
  nog meer met eva en wolfs
  dankje wel allemaal dat jullie dat voor alle fans willen bedenken
  Janine
  februari 18th, 2013 at 22:15 · Beantwoord
  Like? 0 0

  hoi Maxime bedankt voor uw antwoord.
  flikken is top!!!
  groetjes Janine.
  Mhw slangen
  maart 9th, 2013 at 08:46 · Beantwoord
  Like? 0 0

  Deze serie is erg leuk,
  en spannend.

  M.v.g
  fin
  maart 15th, 2013 at 18:19 · Beantwoord
  Like? 0 1

  hoi doeii bedankt xxxxxxx
  Nicky en Robin
  maart 30th, 2013 at 16:22 · Beantwoord
  Like? 0 0

  hey, kunnen kinderen zich ook opgeven??? (voor het figureren) ik zelf Nicky heb 1 jaar musical gedaan en 2 jaar theater dus dat zou me echt leuk lijken!!!

  maxime
  april 4th, 2013 at 18:27 · Beantwoord
  Like? 0 0

  Ze zoeken mensen van jong tot oud, dus iedereen kan zich opgeven!
  Binnenkort zullen we op de site vermelden hoe je jezelf kunt opgeven
  Jada
  april 13th, 2013 at 12:18 · Beantwoord
  Like? 0 0

  Weten jullie wanneer seizoen 8 af is gelopen?
  Sommige mensen vertelden mij dat het na 10 afleveringen al stopt!

  Groetjes jada
  MMF
  april 15th, 2013 at 17:51 · Beantwoord
  Like? 1 3

  is Angela Schijf in seizoen 8 niet meer te zien? hoorde iets over dat ze zou stoppen met Flikken Maastricht
  liselotte
  april 16th, 2013 at 21:46 · Beantwoord
  Like? 0 0

  hee is er al meer bekend over het figureren?
  melissa
  april 17th, 2013 at 16:56 · Beantwoord
  Like? 0 0

  kan je meerdere mensen opgeven of moet iedereen zich appart opgeven. want mijn vriendin en ik zoudenn dit heel graag willen. als mooie afsluiter van ons school jaar en examen.

  met vriendelijke groeten,

  Melissa van der Galiën
  liselotte
  april 18th, 2013 at 16:53 · Beantwoord
  Like? 0 0

  hee, is er al meer duidelijkheid over of je je al kan opgeven en waar?
  felicia
  april 19th, 2013 at 17:26 · Beantwoord
  Like? 0 0

  waar kan ik me opgeven?
  chantal
  april 20th, 2013 at 08:52 · Beantwoord
  Like? 0 0

  heeey ik vind het echt zo’n leuke serie en ik geloof niet dat eva daan heeft vermoord. ik hoop echt dat het nog veel langer door gaat
  Esmee
  april 20th, 2013 at 14:47 · Beantwoord
  Like? 0 0

  hoi,

  ik wil echt super graag een keer een gastrol in flikken Maastricht willen hebben
  ik ben 14 jaar en zit 2 jaar op het jeugdtheaterhuis. willen jullie het laten weten als jullie iemand van deze leeftijd zoeken.
  als jullie meer willen weten kan dat via m`n facebook pagina.
  http://www.facebook.com/esmee.degroot.96
  stijn
  april 21st, 2013 at 11:15 · Beantwoord
  Like? 1 0

  hallo,
  kan ik me nu opgeven voor figuratie voor seizoen 8?
  Zoja, hoe?

  mvg
  anne
  april 22nd, 2013 at 16:45 · Beantwoord
  Like? 1 0

  hoi, ik en een vriendin lijken het heel leuk om te figureren in seizoen 8 want we houden allebei wel van acteren en dit is ons lievelings programma xx
  ik ben gek op flikken maastricht ik kijk ierdere vrijdag naar ik hoop dat seizoen acht ook gaaf gaat worden ik floris wolf eem goeie acteur ik kan niet wachten op seizoen acht
  april 23rd, 2013 at 02:53 · Beantwoord
  Like? 1 0

  Ik vind flikken mastricht helemaal te gek vooral met floris wolfs die vind ik geweldig ik hoop dat seizoen acht ook geweldig wordt ik kan nietbwachten en ik elke vrijdag naar flikkenmaastricht en olda spelbos vind ik grappig leuke lach heeft ze ik ken ze allemaal
  Janine
  april 23rd, 2013 at 20:02 · Beantwoord
  Like? 1 0

  kun je je al opgeven voor het figureren?
  Dimitri mullenders
  april 23rd, 2013 at 21:45 · Beantwoord
  Like? 1 0

  Hey !
  Effe een vraagje weet iemand toevallig of je je ergens kunt opgeven voor te figureren in seizoen 8 ik kan er nog nergens iets over vinden hoor er graag over alvast bedankt!! Groetjes Dimitri
  Marieke
  april 26th, 2013 at 20:33 · Beantwoord
  Like? 1 0

  Wanneer begint ongeveer seizoen 8?
  Super spannend, ik moet verder kijken !!!!

  Gr, Marieke

  maxime
  april 26th, 2013 at 21:15 · Beantwoord
  Like? 1 0

  Hoi Marieke,

  Op 26 mei zullen de opnames in Maastricht weer van start gaan en waarschijnlijk zal het nieuwe seizoen vanaf begin 2014 op tv komen!
  ik ben gek op flikken maastricht ik kijk ierdere vrijdag naar ik hoop dat seizoen acht ook gaaf gaat worden ik floris wolf eem goeie acteur ik kan niet wachten op seizoen acht
  april 26th, 2013 at 20:47 · Beantwoord
  Like? 1 0

  Ik baal hiervan dat het laatste seizoen was flikkenmaastricht fans van flikkenmaastricht er komt snel seizoen acht van flikkenmaastricht
  degekste
  april 27th, 2013 at 00:17 · Beantwoord
  Like? 1 0

  angela schijf en victor reinier hebben voor 3 jaar bij getekend deze maand.
  dus we kunnen nog lang genieten van eva en floris
  sebastiano
  april 27th, 2013 at 18:39 · Beantwoord
  Like? 1 0

  was echt weer leuk seizoen, zoals de rest, kan echt niet stoppen met kijken, heb alles 5 keer gezien ofzo. Blijft gewoon leuk! En echt leuk dat het weer doorgaat! Btw, jullie zijn echt goede acteurs en regisseurs!
  Janine
  april 28th, 2013 at 13:35 · Beantwoord
  Like? 1 0

  als je een mail stuurt naar dat adres sta je dan automatisch ingeschreven ?

  maxime
  april 29th, 2013 at 09:46 · Beantwoord
  Like? 1 0

  Ja! De figuratie coordinator zet je dan in het bestand!
  Als alle info die je hebt gestuurd klopt, anders stuurt ze je een berichtje terug.
  Lisanne
  mei 2nd, 2013 at 09:51 · Beantwoord
  Like? 1 0

  hallo,

  ik had even een vraagje. Als je je hebt opgegeven als figurant en je kan komen waar moet je dan heen? En als je naar school krijg je dan vrij of niet?

  Mvg,
  Lisanne

  maxime
  mei 10th, 2013 at 12:43 · Beantwoord
  Like? 1 0

  Hallo Lisanne,

  De opnames zijn vrijwel altijd in Maastricht.
  Of jij vrij krijgt is helemaal afhankelijk van je school, dit moet je daar eens navragen!
  Janine
  mei 3rd, 2013 at 12:31 · Beantwoord
  Like? 1 0

  bedankt!

  jennefer
  juli 3rd, 2013 at 15:13 · Beantwoord
  Like? 0 0

  waarom bedankt
  nowah
  juli 12th, 2013 at 08:12 · Beantwoord
  Like? 0 0

  Wanneer komt seizoen acht egt op tv

  maxime
  juli 16th, 2013 at 13:41 · Beantwoord
  Like? 0 0

  De definitieve datum is nog niet bekend. Het zal rond begin 2014 zijn. De definitieve datum zal hier direct worden geplaatst als wij deze te horen krijgen van de TROS!
  Schrijf een krabbel
  Cancel
  Name (required)

  Mail (will not be published) (required)

  Website

  Je kan deze HTML tags gebruiken

  Foto’s

  Wij zijn een fan site die gemaakt is uit liefde voor deze serie. Motto: door fans, voor fans. 2013 Flikken Maastricht - Rechten behoren tot rechtmatige eigenaar.
  Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment even thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="comment-415">

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  Wanneer begint ongeveer seizoen 8? seizoen 9 ? seizoen 10 ?
  Super spannend, ik vind het leuk om te verder kijken !!!! hele serie daar van

  groeten julian Troost

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment odd alt thread-even depth-1 clearfix" id="comment-440">
  emma

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  Kun je figureren in seizoen 9?????? hoe kun je je opgeven

  • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

   Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

   Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

   Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
   class="comment byuser comment-author-maxime bypostauthor even depth-2 clearfix" id="comment-441">

   Like? Thumb up 0 Thumb down 0

   Jazeker!
   Opgeven gaat alleen nu wat lastiger dan afgelopen jaren. Wanneer je al in het bestand staat, kun je benaderd worden. Ze hebben teveel mensen hierin staan, vandaar.
   Wanneer ze specifieke mensen zoeken, plaatsen wij dit hier op onze site!

Schrijf een krabbel

 

 

 

Je kan deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>