Verhoor

Seizoen 5, de beste aflevering is?

View Results

Laden ... Laden ...

FMTube

Opnames Maastricht weer van start

De cast en crew van Flikken Maastricht zijn na een paar weken in Amsterdam gedraaid te hebben weer thuis in het vertrouwde Maastricht om daar nog twee weken aan de serie te werken.

Sinds maandag zijn de opnames in Maastricht weer officieel van start en sommige fans waren al de gelukkige om een kijken achter de schermen te nemen. Er zijn alweer een paar scènes geweest met de vaste cast: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos en Sergio Romero IJssel.  Will van Kralingen (Ellis Flammand) zal de serie opnieuw verlaten en hiermee plaats maken voor actrice Ria Eimers.

Zoals in augustus bekend is gemaakt zal ook Frans Bauer een gastrol vertolken in de serie. Hij zal zichzelf spelen tijdens een optreden op Vinkenslag, een woonwagenkamp in Maastricht.

Daarnaast willen we jullie nogmaals vragen te stemmen op ‘Flikken Maastricht’ voor de Gouden Televizier ring. Dit kan tot 30 september. Ook Angela, Victor en Pepijn vragen hierbij je hulp!

Maandag zal de boekpresentatie van ‘Achter de Schermen bij Flikken Maastricht’ in de  Selexyz Dominicanen te Maastricht plaatsvinden. De dag erna, 4 oktober,  zal het boek in de boekwinkels liggen.

Tot slot nog een leuk feitje. Angela Schijf is lid geworden van twitter en heeft deze twitter speciaal voor haar fans aangemaakt. Vanaf heden kun je haar volgen via @AngelaSchijf Dit is het officiële twitteracount van Angela waarmee ze ons op de hoogte zal houden van al haar projecten en dus ook de feitjes rondom ‘Flikken Maastricht’

Schrijf een krabbel

 

 

 

Je kan deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>