Verhoor

Seizoen 5, de beste aflevering is?

View Results

Laden ... Laden ...

FMTube

Opnames Telefilm 'De Overloper' opnieuw van start

Hoewel de opnames voor seizoen 6 er alweer een tijdje opzitten, gaan de opnames voor de telefilm ‘De Overloper’ van Flikken Maastricht weer beginnen! In maart zijn er al enkele scènes met carnaval opgenomen, maar door verschillende factoren werden deze opnames verplaats en heeft de cast en crew eerst de serie opgenomen. Nu, enkele maanden later, is het dan zover: De opnames van de telefilm zullen worden hervat.

De opnames zullen zijn van 10 november tot 13 december en zullen een paar dagen plaatsvinden in Maastricht, maar vooral in Amsterdam.

Tot dusver bekend zal de telefilm vooral draaien om Eva van Dongen(Angela Schijf) en Floris Wolfs(Victor Reinier) en hun relatie zal op de proef worden gesteld. Ook zullen we in deze film eindelijk te weten komen wat er gebeurd is met de verdwenen 4 miljoen euro.

De film zal op 27 januari 2012 op televisie verschijnen.

Inmiddels hebben wij ook de prijswinnaars van het ‘Flikken Maastricht, achter de schermen’ boek op de hoogte gebracht en wensen wij ze veel leesplezier met het boek!

1 comment to Opnames Telefilm ‘De Overloper’ opnieuw van start

 • Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219

  Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226

  Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/pviw385429/domains/flikkenmaastricht.info/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 226
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="comment-115">
  Anoniem

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

  ik heb het boek

Schrijf een krabbel

 

 

 

Je kan deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>